Dagje uit ♥


Er zijn nog zoveel mogelijkheden die we samen kunnen gaan doen! Dagje uit winkelen, samen wat gaan eten, evt een steden trip?

♥ Museum ♥ Stedentrip ♥ Dierentuin ♥
♥ Vakantiepark ♥ Zwembad ♥
♥ Secretroom ♥ SPA - Welness ♥


8 uur 

Geen sex inbegrepen *

€700

12 uur hele dag van (09:00 - 21:00 )

Geen sex inbegrepen *

€850

* Wil je sex? Dient op het einde uit gevoerd te worden in hotel of bij u thuis! +€500 van max 2 uur!

Mijn kosten zijn gebasseerd op Alleen een dagje uit,
de kosten voor het eten en bijvoorbeeld uitjes zijn op jouw kosten!

Some of them here:

Ik heb heerlijk met Jenna genoten in Amsterdam eerst even ergens gelunched (ik heb me door haar laten verassen. En ik zeg eerlijk.. Zij weet wel goeie plekjes) daarna zijn we lekker door het centrum gelopen, heb haar nog een lekker geurtje gekocht van Paco Rabanne. Gegeten bij Mo-Jo. En uitsluitend nog 2 uur elkaar intiem mogen verwennen bij mij op de hotelkamer. Dankjewel Jenna! 

Duur: Hele dag 

Robert - 43 

Met haar naar Blijdorp geweest. En achteraf nog 3 uurtjes van haar genoten bij mij thuis.
Wederom ben ik erg blij dat Jenna de tijd voor mij heeft vrijgemaakt in haar volle agenda en mij een leuke tijd voor terug heeft gegeven. Ze is ook gemakkelijk in de omgang en erg goed in bed.

Duur: Hele dag

Kevin - 32

Een dag om niet te vergeten!!
Ik vind standaard escort zo saai.. Maar toen zag ik een advertentie van Jenna Rose met haar prachtige ogen.. door haar website ben ik erachter gekomen dat ze Dagjes-uit aanbood en dat hebben we ook gedaan en zou het zo weer doen. Uit impuls heb ik voor een hele dag geboekt maar omdat het zo leuk was heb ik een nacht erbij geboekt. Ik ben blij dat ik jou heb gevonden. Je hebt er een ''vaste klant'' bij!

Duur: Hele dag + Nacht

Geoffry - 58

Ook ik heb een dagje uit gepland met deze lekkere dame. omdat ik heel verlegen en nerveus was in het begin en zij lekker kan kletsen heeft ze me al snel het glas gebroken. We zijn een dagje uit geweest in Zwolle voor 6 uren. Wel vind ik het jammer dat ik de 2 of meerdere uren intiem niet heb gekozen maar achja.. ook ik heb erg genoten.  

Duur: 6 uur

Stef - 26

Online boeken

Boek uw sessie op tijd. Ik bevestig uw boeking per e-mail of WhatsApp
Graag duidelijk aangeven wat precies je wensen zijn, hoe lang je wil afspreken etc etc.. wil geen onduidelijkheden!